Είναι γεγονός ότι η εξάπλωση της πανδημίας Covid-19 και στην Ελλάδα έχει επιπτώσεις σε όλους μας, πρωτίστως στη ζωή μας και την καθημερινότητά μας. Είναι, λοιπόν, απόλυτα κατανοητό πως έχει επηρεαστεί και η δυνατότητα να προχωρήσετε με τον αρχικό προγραμματισμό των ταξιδιωτικών πλάνων σας. Η εγχώρια ταξιδιωτική κοινότητα προσπαθεί να ανταπεξέλθει σε αυτήν την πρωτόγνωρη κατάσταση. Προτεραιότητά μας είναι να ανταποκριθούμε με συνέπεια και σεβασμό προσφέροντας το ίδιο επίπεδο εξυπηρέτησης όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν. Ταυτόχρονα, είναι καθήκον μας να προστατεύουμε - τόσο σε επίπεδο υγείας όσο και οικονομικά - όλους όσους απασχολούνται ή εξαρτώνται από τον τουρισμό.

Όπως ενδεχομένως ήδη γνωρίζετε, η κυβέρνηση, αντιμέτωπη με τα πρωτοφανή γεγονότα, σε συνέχεια παρόμοιων πρωτοβουλιών και άλλων χωρών της ΕΕ, ψήφισε πρόσφατα νόμο που επιτρέπει στις επιχειρήσεις στον τουριστικό τομέα να εκδώσουν voucher, αντί της άμεσης επιστροφής χρημάτων.

Λυπούμαστε πραγματικά για την αναστάτωση που μπορεί να προκαλεί αυτή η χρονική παράταση στην επιστροφή των χρημάτων σας.

Ευχαριστούμε θερμά για την κατανόηση και την υποστήριξή σας και ελπίζουμε να σας υποδεχθούμε σύντομα. Σας ευχόμαστε υγεία και παραμένουμε πάντα στη διάθεσή σας για τυχόν πρόσθετες διευκρινίσεις που ίσως χρειαστείτε.

Ειδικότερα:

  • Για τις υπάρχουσες ατομικές κρατήσεις: μπορείτε να ακυρώσετε/μεταφέρετε την κράτησή σας για αργότερα, παρακαλούμε επικοινωνήστε στο reservations@panhotel.gr, αναγράφοντας το ονοματεπώνυμό σας και τις ημερομηνίες της κράτησής σας. Γράψτε στο θέμα του μηνύματός σας τις λέξεις Request Room Voucher και αφού ελέγξουμε τα στοιχεία στο ξενοδοχειακό μας πρόγραμμα, θα λάβετε από το Pan Hotel ένα Room Voucher με το ονοματεπώνυμό σας, το ποσό (€) της υπάρχουσας κράτησής σας και τις ημερομηνίες που έχετε κρατήσει.
  • Για κρατήσεις μέσω ταξιδιωτικών πρακτορείων, διαδικτυακών ταξιδιωτικών πλατφορμών (Booking, Expedia κλπ.) ή γραφείων:  παρακαλούμε επικοινωνήστε με τους ίδιους απευθείας.

 

Σας περιμένουμε σύντομα ξανά στο Pan Hotel!