Οι επισκέπτες του Pan Hotel μπορούν να ξεκινήσουν την ημέρα τους με πλούσιο ελληνικό πρωινό, το οποίο περιλαμβάνει φρέσκο ψωμί από τον τοπικό φούρνο, εξαιρετικό γιαούρτι, φρούτα και λαχανικά εποχής, τυρί φέτα, ελιές και άλλες αγαπημένες νοστιμιές. Το καφέ-μπαρ λειτουργεί όλη την ημέρα προσφέροντας στους επισκέπτες την ευκαιρία να απολαύσουν όλα τα είδη από καφέ και τσάι, τοπική μπίρα και τοπικό κρασί, σ' ένα ήσυχο περιβάλλον.

Σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου παρέχεται δωρεάν γρήγορο Wi-Fi για να περιηγηθείτε στο internet κατά βούληση. Ακόμη παρέχεται 24ωρη υποδοχή, 3,5 ώρες διάρκεια πρωινού, δορυφορική τηλεόραση, δυνατότητα παροχής tablet, στεγνό καθάρισμα εφόσον ζητηθεί, σε απόσταση αναπνοής με τα πόδια θα βρείτε πληθώρα υπηρεσιών (τράπεζες, φαρμακεία και ταχυδρομείο). Μη διστάσετε να απευθυνθείτε στο ευγενικό και εξυπηρετικό προσωπικό του ξενοδοχείου για οτιδήποτε χρειαστείτε.

Τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με όλες τις σύγχρονες ανέσεις, στις οποίες εκτός των βασικών, όπως δορυφορική τηλεόραση επίπεδης οθόνης, δωρεάν Wi-Fi και αυτόνομο κλιματισμό, συγκαταλέγονται επίσης ηλεκτρικοί βραστήρες, στεγνωτήρες μαλλιών, παντόφλες και μίνι μπαρ. Χάρη στις extra υπηρεσίες και τη φιλική ατμόσφαιρα, το ξενοδοχείο Pan Hotel προσφέρει φιλοξενία που ξεπερνά κατά πολύ την κατηγορία των 3 αστέρων.