Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην πλατεία Συντάγματος, εκεί όπου χτυπά η καρδιά της Αθήνας, επιτρέποντας στους επισκέπτες να περπατήσουν έως το κτήριο της Βουλής για να παρακολουθήσουν την αλλαγή της φρουράς, να περιηγηθούν στις γραφικές γειτονιές Πλάκα και Μοναστηράκι, ή ακόμη και να ανέβουν στην Ακρόπολη. Πληθώρα μουσείων, εστιατορίων, πολυσύχναστων καφέ, αρχαιολογικών χώρων και Βυζαντινών εκκλησιών βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής με τα πόδια. Η πλακόστρωτη οδός Ερμού, η οποία πήρε το όνομά της από τον Ολύμπιο θεό Ερμή, είναι γεμάτη εξαιρετικές μπουτίκ και εμπορικά κέντρα, όπου οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν τις αγορές τους. Εάν επιθυμείτε μια αλλαγή από το αστικό τοπίο, το ήσυχο περιβάλλον του Εθνικού Κήπου βρίσκεται 5 λεπτά μακριά με τα πόδια, ενώ σε απόσταση 25 λεπτών μπορείτε να φτάσετε στον εντυπωσιακό λόφο του Λυκαβηττού που υψώνεται πάνω από την πόλη.

Η γοητεία όμως αυτού του οικογενειακά διοικούμενου ξενοδοχείου είναι ότι σε καθένα από τα 33 δωμάτιά του, οι επισκέπτες απολαμβάνουν αυθεντική ελληνική φιλοξενία με έμφαση στη λεπτομέρεια. Το πλούσιο ελληνικό πρωινό με τις τοπικές σπεσιαλιτέ, τα καθαρά και φιλόξενα δωμάτια, το δωρεάν Wi-Fi κι ένα ήσυχο καφέ μακριά από το πολύβουο κέντρο της πόλης θα σας κάνουν να λατρέψετε αυτό το καλαίσθητο ξενοδοχείο πόλης.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι το ξενοδοχείο βρίσκεται ανάμεσα σε δύο από τους πιο κεντρικούς σταθμούς του μετρό και μια γραμμή του τραμ, έτσι οι επισκέπτες μπορούν να μεταφερθούν εύκολα στο αεροδρόμιο, το λιμάνι και την παραλία. Αμέσως μόλις κάνετε check in στο κεντρικότατο Hotel Pan, θα ξεκινήσει η αυθεντική αθηναϊκή σας εμπειρία.